Teamet bak Always Connecting har mange års erfaring fra salgsbransjen

I Always Connecting står kunnskap, kvalitet og profesjonalitet som våre grunnpilarer. Vi er en kompetanseorientert virksomhet med fokus på de ansattes utvikling. Always Connecting er på god vei til å bygge landets mest spennende, pulserende og beste salgsorganisasjon.

Laget er sammensatt av erfarne ledere, salgsledere, konsulenter innen markedsføring og analyse, ledere som har driftet store og små kundeservice avdelinger, fagpersonell innen IT teknologi og vet hvordan verktøyene kan brukes og effektivisere salgs og kundeservice prosessene.

Vi «fleiper» med at vi har over 100 års samlet erfaring innen overnevnte som vi vil bruke for å optimalisere DITT SALG eller DIN KUNDESERVICE

Er du ute etter karrieremuligheter?

I Always Connecting er ikke bare et callsenter, men en utviklingsarena med fokus på mennesker som vår viktigste ressurs.

Vi utvikler våre ansatte som om de skal bli våre nye ledere. Ikke alle blir det, men de treffer vi igjen i norsk næringsliv som ledere innen salg og markedsføring!

Vi investerer i våre medarbeidere med kurs og opplæring innen salg, kommunikasjon, relasjonsmarkedsføring, motivasjon, noterings teknikk, hurtiglesning og hukommelse.

Litt om oss

Always Connecting er ikke bare et callsenter, men en utviklingsarena med fokus på mennesker som vår viktigste ressurs. Med kunnskap, kvalitet og profesjonalitet som grunnpilarer skal vi være Norges mest anbefalte salgsbyrå.

Karriere hos Always Connecting

Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og jobber stadig med å gi de ansatte de beste forutsetningene for å lykkes med dette. Ser du etter jobb i salgsbransjen? Dersom du føler du kan være en god kandidat for oss, ta gjerne kontakt.

La oss samarbeide

Vi tilbyr våre samarbeidspartnere merverdi og kontinuerlig vekst, og jobber stadig med å gi de ansatte de beste forutsetningene for å lykkes med dette. Vi er åpne for alle slags samarbeid og har kompetanse innen både privat- og bedriftsmarkedet, samtidig elsker vi å prøve ut nye ting.

Office Address

Nils Hansens Vei 8, 0667 Oslo

Email Address

post@alwaysconnecting.no

Scroll to Top