Always Connecting – Beste TM byrå 2021

Always Connecting vinner prisen for årets byrå innen ETM 2021 ( telemarketing) fra Talkmore.

Talkmore inviterte daglig leder ved Always Connecting, Arbab Chaudhry til et møte de hadde kaflumert som en “workshop”. Lite visste Arbab om at her skulle Talkmore overraske daglig leder i Always Connecting med å avsløre at selskapet han leder, hadde vunnet pris for årets byrå innen ETM for 2021.

Tommy (Talkomore):Arbab, dere er jo godt kjent for å ha et salgskultur hvor mange lykkes. Hva har dere gjort for å kunne skape et så godt salgskultur hvor de fleste av selgerne lykkes?

Arbab: Det er ikke en enkel ting som er nøkkelen til vår suksess, men når det er sagt, har alle som er tilknyttet Always Connecting, uansett stilling, kommer fra salgbransjen. Noen har lært seg salg hvor Always Connecting er deres første salgsjobb, mens noen kommer fra andre salgsorganisasjoner.

Når hele ledelsen i selskapet har salg som bakgrunn, har vi hatt et mål om å være det salgsselskapet som “fyller alle” hull ved påfyll av kompetanse som er tilpasset enhver selger og deres utviklingsnivå.

Vi har en syklus vi tror på: Vi holder selgeren fornøyd. Selgeren holder kunden fornøyd, kunden holder talkmore fornøyd, og Talkmore holder oss fornøyd. Ved at vi alltid setter selgeren i sentrum, og gir de verktøyene en trenger for å skape suksess, lykkes vi hver eneste dag.

Arbab Chaudhry

Har du et ønske om å bli en god selger?

Vi ser stadig etter mennesker som ønsker å jobbe med salg, eller en karrierevei innen salg. Hos oss vil du få en egen teamleder, egen coach og mentor, hvor alles oppgave er å utvikle deg innen salg til at du gjør suksess raskest, og dermed lykkes innen salg.

Salgsbransjen er kanskje den eneste bransjen folk kan tjene store summer ved å utvikle sitt talent. Vi utvikler ditt talent så du kan lykkes!

Vi søker etter deg!

Har du lyst til å jobbe innen salg, nøl ikke, ta kontakt med oss, og vi inviterer deg på et uformelt intevju hvor vi kan bli bedr ekjent med deg og se hvordan vi kan hjelpe deg gjøre suksess. Trykk på knappen under og send oss litt info om deg, og vi vil ta kontakt innen kort tid.

Scroll to Top